close
Fashion & Lifestyle

White, off- white, beige, or cream no matter the season!

lrm_export_548314302812652_20190412_232003121.jpg

Da valget stod mellem rød, sort og hvid var jeg lidt i tvivl men nu er jeg tilfreds med mit valg, dog tror jeg at jeg må eje det i rød, da jeg må erkende at rød er en vild farve og selv synes jeg den klæder mit brune hår og mit gylden hud.

Nyeste medlem i mit læder samling er denne skønne brede taljebælte fra Depeche i hvid læder med guldspænde! Det kan både bruges som jeg har brugt mit, men også på hofterne. Bæltet er lavet i forskellige farver og med både guld og sølv spænde.

Jeg elsker det til mit creamy look som er sommerlig i det smukkeste forårsvejr – elsker de lyse farver og de klæder enhver kvinde.

Som jeg skrev sidst, en kvinde kan aldrig have for mange bælter, tasker og sko!

Hvilken er din favorit? Se dem alle på Depeche

// Top & Shorts ZARA // Heels Tom Ford // Bag Lanvin // Sunnies Valentino // Belt Depeche //

Love this white creamy leather belt from danish Depeche. The belt is from the new collection and it’s match everything!

Take a look at https://depeche-denmark.com and choose your favorite color!

In collaboration with @depecheeu / Photo @nicky_marbsphoto

Tags : creameDepecheDepeche beltleather beltmarbella