close
img_0795.jpg

Jeg lovede at skrive hvor jeg spiste morgenmad og sad og arbejdet i et par timer i går…

Når jeg er ude og rejse elsker jeg at finde lækre steder hvor jeg kan koncentrerer mig i mit arbejde og spise sundt og flot! Og dette sted er helt fantastisk!

Der er mulighed for at sidde indenfor som jeg, hvor jeg fik kongebordet for mig selv og ellers udenfor i den smukkeste have med pool – sæsonen er ikke startet endnu men om lidt kan du nyde det hele – dette fantastiske sted er kun et par uger gammel så derfor er jeg en af de første som blev forkælet. Det ligger lidt væk fra Puerto Banus i byen Estepona. Wild hedder det og de har alt lækkert og sund i både tørt og vådt! Blomster skal der drikkes og de porcherede æg med svampe er et must!

Yesterday I had breakfast at this lovely place in Estepona 20 min. From Puerto Banus nearly the beach! Both local and tourist enjoy the restaurant. They have great and beautiful food.

I enjoyed a hot cup pink Maqui latte with roses and poached eggs! Great taste and beautiful beautiful atmosphere and colors! Wild is the name.

Tags : foodMálagamarbellarestaurants