close
Fashion & Lifestyle

I don’t like that game… Take me as I am small & petite

img_0855-2.jpg

Hi Ken, hi guys & hej læsere…

Tidligere i dag lagde jeg op til om i ønsker at jeg køber mig til følgere på min Instagram og det ser ud til i er enige med min holdning om et nej!

Jeg bliver ofte spurgt om, hvorfor jeg kun har de følgere jeg har når nogle af mine kollegaer og andre random har 90% flere og nogle har over 150.000 følgere som er bosiddende i DK.

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi alle snart kender til købte følgere og tilbuddet kommer dagligt i vores indbakke eller som offentlige kommentarer på vores billeder, store som små Instagram profiler. Jeg har arbejdet i branchen i mange år, og sidder til dagligt på begge sider af bordet, nogle gange er jeg blogger/influencer Brigida og andre gange er jeg den som sidder og tager beslutninger på vegne af danske virksomheder alt fra mode, smykker, beauty, spa, hotel, gastronomi og som stylist. Så for mig er det enormt vigtigt at jeg kan se mig selv i spejlet og jeg kan godtgøre for det jeg foretager mig.

Som ansvarlig for andres marketingsstrategier, branding og SoMe er jeg forpligtet til at holde min sti så gennemsigtig som muligt for at kunne varetage andres interesser. Troværdighed og loyalitet vægter enormt meget for mig og jeg arbejder derfor ret tæt med mine samarbejdspartnere både som blogger, ambassadør og rådgiver.

Jeg indrømmer, at jeg af og til kan blive irriteret over at en random person som ikke har brugt mere end 14 dage på sin Instagram og som aldrig har haft en fod ind i branchen kan sælge sig selv med 84.000 følgere fra den ene dag til den anden. For mig er det dybt respektløs og bedrageri mod danske virksomheder som bruger formuer på at tilsidesætte budgetter til ambassadører. Det er som at gå i banken med en forfalsket årsopgørelse og låne penge!

På baggrund af mine erfaringer og resultater fra flere års erfaringer med bloggere/influencers så betyder tallet på Instagram profilen intet. Det betyder ingenting hvis du har 100.000 følgere og du ikke kan genere salg, trafik, følgere eller værdi til din sponsorer eller de virksomheder som betaler dig for et stykke arbejde på baggrund af dine følgere. Det er ren logik at tingene skal hænge sammen hele vejen rundt, og der må jeg sige at det ikke altid gøre.

Flere og flere virksomheder har tabt enorme beløber på falsk reklame til disse profiler og det er i min optik umoralsk når enhver kan købe sig til succes på bekostningen af andre. Det er alt fra små lokale butikker til store virksomheder som har set sig blind på et tal.

Så når mange af jer spørg mig ind til mine tal eller undre jer over, hvorfor jeg har så få, så synes jeg i skal undre jer over hvorfor nogle har så mange. Som ansigtet og ambassadør for flere brands bliver jeg bl.a dagligt delt på diverse hjemmesider, Instagram kontoer og magasiner i både Danmark, Sverige, Norge, Findland, Spanien og Latinamerika og det giver mig ikke 2000 nye følgere over natten. Min Instagram story bliver typisk set 80% mere end dem som liker mine faste opslag, og af folk som dagligt er inde for at lure story efter story men nægter at følge. For at passe på mit image sletter jeg jævnligt profiler som enten er fake eller kun er inde for at holde sig opdateret på mit liv, disse profiler som følger mig bliver slettet manuelt.

I bund og grund handler det for mig, at leve det liv jeg gerne vil og købte følgere er ikke vejen jeg har valgt til hvor jeg er i dag, derfor vil jeg slutte af med at sige, at nej jeg køber mig ikke 100.000 følgere for 1000,- kr. I don’t like that game. Take me as I am small & petite.

@brigidamartinez

Photo Nikoleta Maleva my lovely Marbella friend!

Tags : fake followersinstagramInstagram followers