close
bfdb5a28-a1a3-48ab-b336-2315e4860458.jpg

Dette må være det mest behagelig outfit jeg længe har haft på, trods de høje Tom Ford!

Hvornår er det lige at man finder de perfekte lædershorts? Never… eller hos mig har det været vanvittigt svært fordi at jeg synes de ofte kan blive for kedelig og matte.

Jeg nåede lige at sige hej til GLS manden inden jeg rejste, havde bestilt disse fra Depeche og dagen efter ringede det på min dør! Hurtig levering og fantastisk pasform!

Elsker at de både kan bæres med en hvid t-shirt eller style dem helt op til en aften i byen! Kvaliteten er vanvittig, det er ikke noget jeg lukker ud for at sælge men fordi jeg elsker elsker dem! De er bløde, de er shiny og de er feminine og mega praktisk med elastisk og knappe lukning foran. Bælter gør underværker! Bæltet er absolut min favorit af alle bælter jeg ejer fra Depeche. Jeg bruger det ofte som et armbånd og som halskæde hvis det skal være råt eller som i dag til mine nye short!

Disse klassiske shorts er fra den nye kollektion Depeche har lagt online, Go get them before your girlfriend!

// T-shirt YSL // Belt & Short Depeche // Heels Tom Ford // Glasses Valentino // Bag Lanvin //

These leather shorts are perfect for giving your seasonal looks that rock edge. The timeless black shade and high waist make them a truly essential item! Designed by danish Depeche – Go get them before your girlfriend!

Tags : CopengagenDepechelæderlæder shortsleather shortsmod femenina