close
b50fddf8-8907-46d6-aabb-d653aaedcd10-1.jpg

Vejret siger bare ben, så jeg er hoppet i min hvide skjortekjole med min nye seje bæltetaske i læder med rå sølv detaljer og plads til det vigtigste fra Depeche– jeg har til mit casual look tilføjet lidt bling fra Jewlscph.

Tasken er udkommet i fem super lækre farver og da jeg skulle vælge under Cph Fashion Week hvor jeg besøgte det søde team bag Depeche kunne jeg ikke bestemme mig, men følte lidt for den sorte, så jeg kunne få præcis dette look! Den er så blød i læderet og elsker at hænderne er frie!

// Bag Depeche // EaringsRingsBracelet Jewlscph //

Love this black/white look and my cool beltbag from Depeche from the new collection! The bag is available in various different colors right now.

Get inspired at https://depeche-denmark.com

Tags : bags depecheDepechedepeche læderleather fashion