close
9e2e00f9-a353-4f00-b3d6-14520d65d441.jpg

Ni’mat Spa har over 17 års erfaring i massage og spa-branchen, og en af mine foretrukne spa i København- hvorfor? Det hele starter hvor du møder personalet, som  står klar til at give dig en uforglemmelig oplevelse fra man træder ind i Ni`mats univers.

Dybe farver pryder væggene, Buddha figurer maner til ro, lækker musik fylder ørene og den rolige atmosfære der giver et indblik i østens mystik, inviterer dig indenfor til komplet afkobling og pleje af krop og sjæl. Så snart du træder ind ad døren, mærker du stemningen – en uspoleret ro, bløde toner og afslappende dufte imødekommer dig.

Jeg har haft to hektiske uger som gjorde at jeg ikke kunne slappe af når jeg skulle sove og jeg var en smule anspændt, så jeg bookede en times full body massage på Clarion Hotel og en tur i dampbad. Jeg kan ikke uddybe nok hvor skønt det er, efter fire afslappende timer med god mad, frugt, the og masser af vand var jeg blød som en baby!

Jeg tog Alexander i hånden og vi blev enige om, at det er noget man desværre gør for sjældent. Man opdager først hvor fantastisk det er at give slip fra hverdagens rush, sætte det på pause og forkæl sanserne så man genfinder balancen i både krop og sjæl.

Vi havde verdens bedste værtinde, hun var smilende og opmærksom fra vi kom til vil folod Ni’mat .

Ni’mat har både spa på Clarion Hotel og på Kong Athur Hotel – du kan booke tid på nimat.dk / @nimatspa

Enjoy.

Sometimes all we need is a little pampering to help us feel more relaxed. Self-care is all the rage these days, and why shouldn’t it be? Yesterday I enjoyed a lovely afternoon in one of my favorites spa in Copenhagen with one hour full body massage. 

Ni`mat is the oldest and largest spa in Copenhagen. With more than 17 years of knowledge. The team are always ready to give you an unforgettable experience. 

Whether you are looking for a romantic spa getaway in Copenhagen, hedonist treatments or a deep tissue massage, you will find it at Ni’mat Spa. Let yourself be pampered – your body and mind deserve it.

Book online at nimat.dk

Tags : Clarion Cph Airporthotelsni'mat spaNi’matspaspa in copenhagenwellnesswellness copenhagen

1 Comment

  1. Depending on the layout of the house and the wishes of the customer to the design can be used marching, slanting, screw, combined and other types of glass stairs. Floating is a relatively simple type of stairs straight or curved designs, the essential element of which is the presence of the inclined series of steps and connecting them stairs (respectively rectangular or semicircular shape). The most common type of stairway has a slope of 30-45°. In such a ladder, the biomechanics of a person who moves up or down it is taken into account as much as possible. The advantage of the design of the flight stairs-the maximum strength with a minimum number of connections. For attaching stairs to the Bolza is used the same type of hinged plates boltov that is a metal fastener, which is used for sequential mounting steps. Stairs can be straight or winder. This type of ladder design allows you to make the mount almost invisible in connection with what has gained great popularity among designers. But, despite the “visual lightness”, these stairs are able to withstand heavy loads, in particular, in cases where the design of the stairs is enhanced by a combination with a braid, bowstring or wall mount. In terms of design and construction, the combined staircases are characterized by a free spatial configuration, in which the elements of the staircases are combined with various spiral (screw) structures. Most modular and small stairs are also combined. Combined glass stairs-a vivid example of architectural construction in the style of “eclecticism” – the direction in which an arbitrary combination of styles, designs and materials is used. They are original engineering and artistic solutions. To perform such complex work requires the joint work of the architect and designer and, of course, a high level of professionalism of the installation team

Leave a Response