close
thumbnail-14

Alle kvinder ved, at man ikke kan have for mange tasker. Tasker fås i alle former, størrelser, materialer og farver.
Depeche har sammensat det ultimative udvalg for dig, der er helt sikkert en der passer til ethvert outfit.

Enhver kvinde bør have denne shopper i sin garderobe. Shopperen er en klassiker der først og fremmest er praktisk. Den er rummelig og dækker de fleste kvinders daglige behov. En shopper er den perfekte ledsager på shoppeture eller perfekt til f.eks. møder. Når jeg er på farten er den helt fantastisk til alle mine ting og min uundværlig computer og make-up tasken.

Det jeg elsker ved netop denne er, at den er så enkelt og den kun bliver federe og federe når den bliver brugt, jeg kan smide den på jorden uden at være nervøs for den går i stykker. Det er der hvor jeg elsker kvalitet – Depeche er specialister i læder og alle mine items fra dem er helt fantastiske efter flere års brug. Denne skønne sag er også helt fantastik som en pusletaske, pusletaske kommer jeg ind på, fordi at 80% af mit netværk skal føde i år, det boomer med flotte maver og jeg husker min tid som nybagt mor… jeg hadede vores grimme og praktisk pusletaske! Så er du den cool mami, cool studerende, cool pige skal du definitely eje denne!

Du kan altid pimpe den op med fine silketørklæder og ellers køre den sorte minimalistisk stil. Shopperen har et meget enkelt og clean look med en mindre lynlås lomme bagpå og indvendigt har den et stort primært rum med plads til det meste, en mindre lynlås lomme samt to små mobillommer, hvad mere skal du bruge?

// Snake print blazer & pants @brigidamartinez // Bracelet is a belt from Depeche // Sneakers & mine bagDolce & Gabbana // Ring Ole Lyngaard //

The solution? It has to be a shopper. After all, there’s something so appealing about a throw-it-all-in bag!

Mini bags have their charm, but this season’s receptacles have adopted a refreshingly functional approach. Here, discover Depeche´s shopper bag for busy days. Spring is magic, go shop one depeche-denmark.com

Tags : depeche-denmark.comlæder shopperleather shoppershoppersnake printsort shopper taskerthe perfect shopper