close
img_0234.jpg

 

Den er finally online – Depeche har netop lanceret denne crossover / rund crossbody taske dekoreret med små nitter i bunden af tasken og lukkes med lynlås i toppen. Den hører under en limited edition som det er ikke en model som vil forblive i kollektionen – jeg elsker at tasken er rund og de fede detaljer med både lynlås og nitter – lynlåsen er bagpå, men jeg synes man kan vende den som man ønsker. Tasken har et stort primært rum, samt en mindre lynlås lomme som er mega praktisk og med lang aftagelig og justerbar crossbody rem så den også kan bruges som clutch.

Tasken er selvfølgelig i 100% skind og findes både med guld nitter som min eller hvis du er mere til sølv – prisen er helt formidabel til 699,- så der er ingen undskyldning for at kvalitet og pris ikke hænger sammen, her spiller det hele sammen og du kan være en af de første til at få fingrene i den! Den er helt perfekt til kommende festivaler som mange af os skal på eller til de vigtigste ting du har med dig på farten.

Shop den på depeche-denmark.dk 

Limited collection from danish Depeche is now available online on depeche-denmark.com

Be first, dress different & Dare to be Genuine – Don’t miss news, inspiration, collection sales, and great deals from Depeche.

Tags : crossbody bagDepechedepecheeulæder taskeleather bagnew leather collection