close
fc810c81-56a4-4df0-aaaf-b92423868bac.jpg

Jeg kan ikke få armen ned, vejret er helt fantastisk og jeg elsker mit arbejde for tiden!

I går brugte jeg en halv dag i selskab med pigerne bag min favorit webshop dressit.dk og fotograf Peter bag gravesengraphics.dk  vi fik skudt billeder af nye styles som lige er kommet online. Flere af slagsen er på trapperne. Jeg kan kun afslører at I skal glæde jer!

For noget tid siden teamet jeg op med skønne Lise og Monica som står bag Dressit, to forretningskvinder med hjertet på det rette sted og en stil der er to die for! De er ikke bange for at skille sig ud og de er alt andet end hvad janteloven har at byde på, lige mig! Jeg elsker at tilbringe tid med mennesker som er kreative og kan få tingene til at ske i dag i stedet for i morgen.

Til de af jer som spørg er mine super cool denim fra Reiko, og fås online på dressit.dk

// Top & Jeans Reiko // Sunnies Flying Tiger // Bag YSL / Heels Tom Ford – Kassandra //

The weather in Copenhagen is absolutely fantastic and It’s makes my life so much better!

Yesterday I spent my day in company with the team behind my favorite webshop dressit.dk where we shot pictures of new styles. I’m sure you will love them!

Some time ago I team up with lovely Lise and Monica who are the owners of dressit, two business women with the heart in the right place and a style that is to die for! They are not afraid to stand out and I love spending time with people who are creative and can make things happen today instead of tomorrow.

For those of you who ask, my super cool denim are from Reiko Jeans and is available online on dressit

Tags : Copengagendressitreiko jeansspringspring fashion