close
thumbnail

 

 

 

 

 

I sidste uge lovede jeg at vende tilbage til denne skønne beige frakke fra danske LHS fur, som er et nyt dansk brand der tilbyder en lang række eksklusive pelsjakker til en formidabel priser.

Deres kollektion er lavet til kvinden der ønsker eksklusivitet i sin hverdag uden at det koster en bondegård. De holder sig hele tiden opdateret med de seneste trends indenfor pels- og modebranchen.

Alle deres jakker er håndlavede af dygtige skræddere for at sikre den højeste kvalitet. Der anvendes kun 100% ægte certificeret pels i alle deres jakker, så du kan være tryg ved at købe din pelsjakke hos LHS Fur.

Designeren bag kender jeg fra Kopenhagen Fur, så hun har styr på godt kvalitet og har siden sin tid gået selvstændig på at skabe den perfekte frakke til både hverdag og fester – denne smukke Daisy Beige sag er lavet i 90% uld og 10% cashmere og selvfølgelig ægte rævepels i kraven. Mega smart er at man kan tage pelsen af. Et must have i din garderobe og helt perfekt til både forår, sommer, efterår, da den er let og kan både styles som jeg har lidt mere loose fit, men også bindes op så den er mere feminin, for ikke at nævne den super lækre farve, beige er ikke bare beige.

Daisy jakken i denne farve er fra den nyeste kollektion og er lige landet online – jeg var så heldig at være den første i landet til at flashe den og den er lige mig! Prisen er 3599,- og den findes i tre forskellige farver. Gå på opdagelse på lhsfur.dk og find din favorit. By the way, så er de fine lyserøde gloves også fra LHS Fur til 649,- !

Last week, I promised you guys a new post about this beautiful beige coat Daisy Beige  from Danish LHS Fur, which is a new Danish brand that offers exclusive fur jackets to the woman who wants exclusivity and luxury in her everyday life.

They keep themselves updated with the latest fur trends and fashion industry. All their jackets are handmade to ensure the highest quality.

This beautiful Daisy Beige coat is made in 90% wool and 10% cashmere. totally a must have in your wardrobe for spring. We all know that beige is not just beige. Right now it`s available in three different colors. Go to lhsfur.dk and find your favorite color.

In collaboration with www.lhsfur.dk

Tags : brigida martinezDanish designfashionfur fashionLHS Furmoda femeninasprint coat