close
6

Bælter er en god tommelfingerregel, der skaber sammenhæng i dit look, og et must item for mig. Jeg elsker at give mit outfit det lille ekstra feminine touch, fordi at jeg ofte synes det bliver en smule for comfy – bælter er et perfekt accessory uanset om du har stylet dig i en prinsesse skirt som jeg eller noget mere afslappet.

Der er mange kropstyper og hvis du som jeg er en petit søjle er bælter en gave for din krop. En løs silhouet med et bælte i taljen klæder de fleste figurer, da den fremhæver de kvindelige former, kan tilpasses forskellige kropstype! Bælter er flatterende på alle kvindekroppe, og Depeche er det helt rigtig sted at gå på opdagelse hos.

Skab dit eget look med Depeches bælter. De har designet enkle, minimalistiske læderbælter, samt bælter med flet, nitter, hulmønstre, similisten m.m., jeg er sikker på at du kan finde et bælte fra dem, som falder i din smag. Du kan finde bælterne i et væld af forskellige farver, bredder og materialer – allesammen i høj læder kvalitet og til en pris, hvor du får værdi for pengene. Ikke to mennesker er ens, og det afspejler sig i deres brede udvalg.

Dette fine klassiske taljebælte med metal detaljer på front fås også med guld, og kan justeres i str.

Mit outfit er en kombination af trenden tylskørt “Brigida Tyl Skirt” fra Dressit  – Emm Copenhagen, fluffy læder gloves fra LHS Fur , Dolce hvide klassiske sneakers!

Create your own style with Depeche belts…

The collection of Depeche belts is your opportunity to complete your personal style. They design simple and minimalistic leather belts, studded leather belts, braided leather belts and simili belts. You’ll find the perfect belt for your style. They come in a wide range of colours, widths and materials – all in high quality and reasonably priced. 

What’s not to like?

In collaboration with Depeche

Tags : Create Your Own Style with DEPECHE BeltsDepechedepeche beltslæder bælterleather belt