close
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Dit ultimative must have dette forår! Eller bare året rundt! 

Yes læderbukserne / skindliggens er enhver kvindes must have, og enhver mands smag. Vejret i DK er vanvittig utilregneligt, derfor er det også værd at investere i en garderobe, der tåler det omskiftelige vejr. Men det betyder ikke, at du skal gå ned på dit cool gear. Læderbukser er buksen som året rundt kan peppe dit look op og hvad er federe end disse optur læderbukser fra danske Depeche med rå lynlås detaljer i lukning på siden og på anklerne? Jeg er fan og synes ikke at i skulle snydes for at se dem på.

Yes! What you get is what you see. Jeg har ikke brugt nogen former for redigering på mine billeder, alle er taget i dagslys, no filter needed eller forstørret numse og hvad man ellers kan finde på – så sådan her ser de ud, og de er helt fantastiske at have på, pasformen er helt perfekt og i det lækreste 100% læder! Her går du simpelthen ikke galt i byen.

Hvis ikke du er til så mange detaljer så kan du gå på opdagelse i Depeches webshop, hvor du kan få fingrene i så mange fede modeller og farver. Næsten alle mine læderbukser er fra Depeche, og jeg elsker at der altid er min. et par jeg falder for når de lancere ny kollektion! Jeg passer deres str. 32 og du kan finde dem i deres leather wear under bukser.

Mit outfit var en god blanding af lyse farver, Louis Vuitton, hvide sneakers fra Dolce, de fineste fluffy gloves og forårsjakke i cashmere og uld fra LHS Fur – perfekt til mine spændende møder!

Enjoy shopping online …

From super-tight and cropped to high-waisted and slouchy, leather pants have transcended their traditional legging form to fit every body type, style, and budget… In other words, you need these leather pants from my favorite Danish leather brand, Depeche! Leather pants have always been, and always will be, a fashion item that never goes out of style. A good pair of leather pants is the perfect addition to any wardrobe. 

Thats all, enjoy your shopping on depeche-denmark.com

In collaboration with Depeche

Tags : copenhagen fashiondepeche læderfluffy glovesforårsmodehow to style leather pantslæderbukserLeather pantsLHS Furmust have leather pantsstyling