close
2

En af mine store prioriteter er mine lashes, noget jeg med tiden er blevet så afhængig af, fordi jeg synes det gør så meget for mig  – det gør min hverdag nemmere, og det har jeg brug for med en travl hverdag og mor til Vali.

For mig er det vigtigt at det ser naturligt ud, at jeg får en ordentlig behandling og at resultatet er som jeg ønsker – jeg elsker at have Bambi øjne, men jeg elsker at beholde min naturlighed hele vejen på alle mine billeder og ikke mindst i det virkelig liv, og jeg har fundet den person og salon, som er så søde at klare det for mig hver måned! Jeg får altid volume lashes, da jeg elsker fyldigheden uden at det bliver for dramatisk.

Hos Extended Beauty på Frederiksberg forstår de at se, hvem du er, og giver sig god tid til at lytte til dine ønsker – så du får det resultat, du drømmer om. De som jeg tror på, at den smukkeste helhed formes af de fineste detaljer, og de ved, at grundighed ikke kommer af sig selv og de giver plads til de mindste nuancer. Og til den gode oplevelse – fra du træder ind af døren, til du går smukkere ud af den igen hver gang. Jeg har derfor samlet mit beauty team hos Extended Beauty som består af Mina, som er min faste lash-lady, fantastisk skøn! og har arbejdet selvstændig med lashes i to år, og har i dag en ret booket kalender! Simone som er vanvittig dygtig til hår, og står for at jeg hver måned kan få pleje, og lækkert hår, og Daniela som er indehaver af salonen, og sammen er vi i gang med et process på mine bryn! Tre helt fantastiske personligheder og som altid er positive når jeg kommer.

Derudover er der kommet en ny nail-star ind under sammen tag, som jeg endnu ikke har mødt fordi jeg har været på ferie, men ser frem til at møde hende og til sidst er der grineren og søde Lisa, som står for at flette fine extentions på dig – hun kan også flere tricks med extentions, så du kan altid hive fat i hende.

Extended Beauty tilbyder en vifte af skønhedsbehandlinger, som du kan se på deres hjemmeside www.extendedbeauty.dk til helt fantastiske priser og skøn service.

Extended Beauty Frederiksberg – Smallegade 52B 2000 Frederiksberg

3 Comments

  1. Нынче дозволено задать вопросы педагогу на [url=http://otvetytut.com/]http://otvetytut.com/[/url]

Leave a Response