close
Fashion & Lifestyle

Yes, yes & Yes! belts are the must-have accessory!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gør din garderobe komplet med læderbælter fra Depeche!

Endnu en til samling – jeg har fået dette smukke taljebælte i sort læder med sølv fra danske Depeche! Bæltet kan bruges til fin brug men også til et mere afslappet look som dette! Bæltet kan fås i bøde sølv og guld – personligt synes jeg det bliver en smule mere råt i sølv, og jeg elsker det!

Bælter er noget som kvinder ikke kan få ok af, og vi er ikke ens så derfor sørger Depeche gang på gang for at du kan gå på opdagelse i nyheder! Under bælter kan du helt sikkert finde flere som er lige dig – jeg har selvfølgelig bestilt mere end et, så følg med her når jeg viser dig det med et nyt look!

Are belts the must-have accessory? Yes, yes & Yes! Love this cool black leather belt from Danish Depeche!

Wear a belt with a flirty dress or an oversized shirt, or under a masculine blazer, to help create the illusion of an hourglass shape. 

Tags : Depechefashionlæderbælter