close
2-1

 

 

 

 

Vi kan slet ikke komme uden om tørbørstning, hvis vi skal have fin hud og jeg kan kun sige, at det er absolut noget af det bedste, du kan gøre for dig selv. Tørbørste er et fantastisk redskab der sætter gang i blodcirkulationen og hjælper kroppen med at udrense samt eksfoliere din hud, så den fremstår glat, ensartet og fuld af vitalitet.
Tørbørstning er en metode, der bliver brugt både i skønhedsbehandlinger og massage. Med en børste stryger eller skrubber du din hud for at fjerne døde hudceller, sætte gang i blodomløbet og udrense din hud for affaldsstoffer via lymfesystemet. Derudover fjerner og modvirker det de små indgroede hår, der danner små knopper på dine ben, og så er det også godt mod tør hud. Huden bliver renere og friskere, hvilket betyder, at dine ben ikke tørrer ud, og du får minimeret dit behov for bodylotion. resultatet er super lækre bløde ben og jævnlig hud!
Jeg opdagede hvilken mirakle det gjorde for mig efter at jeg besluttede mig for at stoppe med at skrabe mine ben, og i stedet få sugaring hos Holistic Beauty en gang om måneden – de præsenterede mig for hvordan jeg kunne få endnu flottere ben. Min tørbørste består af ekstrafine kobbertråde samt manke- og halehår fra heste.

Sådan bruger du din tørbørste: Da huden bliver udrenset via lymfesystemet, er det vigtigt, at du stryger i samme retning, som lymfebanerne løber. Det vil sige mod hjertet – lige på nær på ryggen, hvor bevægelsen skal foregå fra skuldrene og ned mod lænden Start med at børste under fodsålerne, hvor der er masser af nerveender. På den måde stimulerer du dit organsystem.

Man kan aldrig gør det for ofte, jeg bruger min børste 3 gange om ugen, men har sat mig for at gør det lidt oftere op til sommeren – gør det på tør hud, børsten må ikke blive våd, og bedst inden du skal i bad, så du kan skylle alt væk – smør dig ind i en lækker bodylotion og dine ben er skinnende, glatte og flotte året rundt!

Udover en smuk og glat hud, så er den fantastisk til at reducere uønskede appelsinhud, hvis man kæmper med det.

Hvis du er mand og læser med, så er denne børste den perfekte gave du kan forærer din kæreste, winwin-situation 🙂 Du kan købe denne tørbørste hos Holistic Beauty eller online lige HER til 399,-

By the way… Jeg har hverken redigeret eller lagt filter på mine billeder, det er ren dagslys og god resultat efter en lille måned.

Fast, effective, numerous health benefits – what’s not to love about dry body brushing in the morning?

You may be thinking, Why do I need to add something else to my already busy morning routine? Let me assure you, the extra five minutes this takes is well worth the investment. 

The mechanical action of dry brushing is wonderful for exfoliating dry winter skin. It also helps detoxify by increasing blood circulation and promoting lymph flow/drainage. Dry brushing unclogs pores in the exfoliation process.

I personally love dry brushing my body for the smoother skin and shiny legs, give it a try and see what you think.

 

Tags : beauty spacopenhagenDry brushingexfoliatingholistic beautyskønhedsbehandlinger og massagespaspa Copenhagentørbørstning