close
9

 

Nu har vi efterhånden set dem tilpas mange gange på Instagram, i alle bloggers hjem til at kunne kalde det for en tendens – MEN! Hvem kan stå for disse volumniøse pastelfarvede brudeslør. Da det var på sit højeste var jeg ikke hjemme i København, så jeg er en smule bagud hvis man kan sige det, men elsker elsker dette smukke candyfloss univers, og den er rykket ind i mit hjem, hvor de klær vores skønne herskabslejlighed helt perfekt!

Blomsterne egner sig fortrinligt til at tørre. Lad dem stå i vand i en uges tid og tøm herefter vasen og lad dem tørre, hvis du som jeg ikke nænner at smide dem ud. De er oprigtig hvide, så de er selvfølgelig indfarvede, selvom jeg altid drømmer om at jeg lever i en unicorn verden fyld med pasteller.

Min søndag er brugt på at spise en farverig morgenmad, købe friske blomster til hjemmet og gå på opdagelse i genbrug / vintage på Amager – jeg elsker at bruge flere timer i store og små rodebutikker, hvor andres skrald kan blive mit guld – i dag var en af de gode dage, hvor jeg næsten ingen penge fik brugt på loppen i den Blå Hal. Jeg elsker når jeg hører beløber under 100,- kr. kan næsten ikke tro, at man kan få så fine ting for så lidt. Denne pastel blå “home sweet” vase er flyttet ind hos mig sammen med det sølvfarvede vintage fad, og jeg er helt solgt! Jeg måtte af med 50,- kr. for vasen og 100,- for fadet. Mit lille indrette nørd er lykkelig.

Jeg glæder mig til at vise jer, hvad jeg ellers gjorde mig af gode kup i dag, følg med her eller se mine mange stories på Instagram @brigidamartinez.

// Coat & Clutch Prada // Hat Hermés // Bracelet snake Flamingo Ladies // Bracelet studs Givenchy // Vest Stella McCartney// Skirt Gucci // Sunnies Carolina Lemke // Sneakers Kenzo //

Love my gorgeous pastel flowers – we have seen them quite a few times on Instagram, in every blogger’s home to call it a trend – BUT! Who can stand for these pastel-colored flowers? The flowers are ideal for drying. Let them stand in water for a week and then empty the vase and let them dry.

Tags : brudeslør blomstercopenhagendanish bloggerflowersluxury fashionunicorn

2 Comments

  1. No. What’s In It: There are 35 video video games (and apparently way more turning into added) that get dealt out in an assorted method http://www.crackerappstore.xyz how come mac os x leopard interface changed from wwdc keynote preview to launch? Found a location in the course of buy your koozies, by yourself’ll should have toward make your thoughts up upon the picture or slogan.

    https://www.crackerappstore.xyz/nygrvbfirefvbanhsvcubarynqra00afe781b3.aspx

Leave a Response