close
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Rosas café i Marbella er et helt unikt koncept, hvor sundt køkken opfylder din søde tands behov. Uanset om du vil forkæles af de fineste franske kager, nyde en sund quinoa salat eller drikke fashionable cappuccino. Rosas kommer fra det blomstrede univers, som er vanvittig gennemtænkt og super hyggeligt i rosa pastel – jeg havde bestilt deres swing area til morgenmad, for selvfølgelig skulle jeg have cafeens bedste spot! 

Service for mig er næsten altafgørende, og her må jeg tage hatten af for hvor søde, smilende og imødekommende Rosas ansatte var, alt var med et si señorita alt kan lade sig gøre, så pigerne var så søde at rykke mit mad udenfor til at starte med, så jeg kunne tage disse flotte billeder til jer uden filter, og så rykke det ind til min plads hvor gyngen og den blomstrende væg var, så jeg kunne nyde maden – til gengæld havde jeg en mere utilfreds kæreste som måtte drikke sin Chanel cappuccino kold. Vi har nu indgået en aftale om, at han fremover bestiller sin egen cappuccino, og en til mine billeder.

Dette er klart en af mine favorit locations i Marbella, og et sted jeg helt klar vil anbefale jer, også mændende, maden er vanvittig smagfuldt, et sted man kan slappe af, læse en bog eller bare sidde og dimse på sin tlf.

Rosas in Marbella is an utterly unique concept where healthy cuisine meets the cravings of your sweet tooth. No matter whether you want to indulge in the finest French pastries or savour a healthy quinoa salad. Service for me is almost paramount, and here was everything just amazing, Rosas staff  were so friendly, smiling and with a si señorita,  everything is possible, so the girls were so sweet to move my food outside to start with, so I could take these nice pictures for you without a filter, and then move it to my place where the swing and the flowering wall was so I could enjoy my beautiful and tasty breakfast! 

Rosas en Marbella es un concepto absolutamente único donde la cocina saludable cumple con los antojos de su gusto por lo dulce. No importa si desea disfrutar de los mejores pasteles franceses, saborear una saludable ensalada o disfrutar de en cappucino Chanel. 

Tags : fashionfood inspirationhealthy foodMálagamarbellaRosas cafe marbella