close
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Orange er dette spring summer 2019 hit, og ruskind kommer vi til at se endnu mere til – danske Depeche har lanceret denne smukke clutch i fire forskellige farver, med en anderledes lukning. Jeg er fan af størrelsen på den, og den gør alt godt til enhver outfit. Tasken er i blødt og lækkert ruskind, lukkes med flap som hæftes med guld metallås på fronten og en lille lynlås lomme på bagsiden, perfekt til alt vores vigtige ting.

Orange, the fashion color of 2019! This cutie clutch from danish Depeche is now available online, love the combination of suede material and gold hardware. Matching everything perfect!

Go find your favorite, don’t miss news, inspiration, collection sales, and great deals from depeche-denmark.com

In collaboration with Depeche 

Tags : bags depecheclutchOrange fashionshopping online