close
2
 

Under min søgning på de sociale medier snuble jeg på Eat My Trip, og blev straks begejstret af billederne på deres Instagram. Det er ret svært at ikke kaste sig over deres fine smoothieskåle og kager, for ikke at nævne hvad der ellers er på menuen, det tog mig lidt tid at bestemme mig. By the way, så bruger de kun økologiske ingredienser, og har altid vegansk/glutenfri lækkerier på deres menu! Ikke fordi jeg hverken er kræsen, veganer eller går efter glutenfri steder, men tænker at nogle af jer nok er det, så en lille fin og meget vigtig detalje for nogen 🙂

Så hvis du er I Barcelona er dette et must go eat sted – eller hvis du vil nyde en lyserød sukkersky med passion frugt og mango eller blot spise smukt og sundt mad!

Ps. Hvis du er mand, har en kvindelig ledsager, og vil nyde din kaffe varm så vent med at bestille den 😜

* During my search om Instagram I stumbled upon Eat My Trip, and was immediately excited by the pictures on their account. I mean, it’s pretty hard not to drool over beautifully presented smoothie bowls and cakes right?! Not to mention they only use organic and ecological ingredients, and always have vegan/gluten-free options on their menu.

This is the must go eat place in Barcelona!

Tags : barcelonaeat my trip barcelonafoodinstagram