close
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Den danske modeuge er startet, og i år deltager jeg ikke i så meget, da jeg er blevet lidt mættet af at gå til shows herhjemme. Ikke fordi at jeg ikke kan lide det på catwalken, men fordi at jeg ikke er så vild med denne årstid. Det er vanvittig koldt, folk er mere stressede og jeg nægter at tage det offentlige når alt ligger her og der – at køre selv er heller ikke altid det nemmeste med parkering. Så om vinteren er jeg mere til møder og planlægge hvad der skal ske de næste seks måneder. I år har jeg pænt travlt, da jeg bl.a deltager i den spanske modeuge og er igang med det næste issue af Hotel Magazine.

Det cooleste ved cphfw er klart alle de kreative kollektioner og hvad designerne har at byde på. Elsker at se og mærke på alt og det får jeg bl.a mulighed for på messerne, hvor jeg også har hyggelige møder med mine samarbejdspartnere, sponsorer og opdager nye brands samt indgår flere internationale aftaler.

Mindre cool er, at alt for mange har en ærgerlig facade, en hård og arrogant facade overfor hinanden. Måske et forsøg på at være cool og vigtig, men i stedet er det tegn på usikkerhed og en mega øv personlighed – smil dog for fanden til hinanden og lad være med at tro du er bedre end andre. Du aner aldrig hvem du står ved siden af, som muligvis kunne åbne døre for dig. Jeg kan ikke tage folk seriøst som går en km. fra S toget til et show og møder op og tror de er Kanye.

// Knit & Clutch Stella McCartney // Skirt ZARA // Shirt Lanvin // Sunglasses Prada // Boots H&M // Velvet Socks Candy Socks by Flamingo Ladies //

The Danish fashion week has started, and this year I do not participate in so much – in winter time I am more at meetings  planning for what must take place the next six months. This year has been pretty busy for me. Instead i will attend the spanish fashion week, looking forward to see the shows, friends, going out for dinner and have fun! Nos vemos en España


		
Tags : copenhagencphfwflamingo ladiesmodaoutfitsocksStella McCartney