close
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyt fra Depeche online og i butikkerne – denne fine cross over slangepræget ruskind taske er helt perfekt og rummer alt det nødvendig. Den kan både styles til en afdæmpet hverdagslook eller til en aften med høje sko.

Tasken har et stort primært rum, en mindre lynlås lomme med plads til de små ting, samt en åben mobil lomme og med en lang justerbar og aftagelig crossbody rem så du også kan bruge den som clutch! Jeg har valgt min i denne grålig farve, men den er udkommet i sand og rød til en formidabel pris af 799,- og selvfølgelig i 100% ægte læder.

Snake print will dominate 2019, I just got this beautiful cross over bag from danish Depeche, I really love the new collection, take a look on depeche-denmark.com and find your favorite snake item. This bag is so easy to style, you can wear it with everything. 

In collaboration with Depeche.

Tags : cross over bagdepecheeusnake print