close
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Efter flere overvejelser har jeg købt dem i creme, jeg har vanvittig mange sko og var på udkig efter et par cool sneakers, selvom jeg ikke er fan af, at så mange har disse populær Triple S så må jeg tilstå, at markedet ikke byder på særlig meget andet lige nu – kiggede alle brands igennem, hvor der var lidt højde på og Balenciaga samt Kenzo er dem som designer den stil der passer bedst til mig – dog er jeg glad for at jeg går ned i den mindste str. (35) da skoene er ret voldsomme og det kan til tider synde, at de går med mig og ikke omvendt.

Jeg er som sådan ikke oppe at flyve over dem, men stod virkelig og manglede en creme sko, som kan styles til alt – jeg har noget med at alle mine sneakers helst skal være i de lyse farver, sort er helt no go til mig, så derfor er denne farve den helt rigtige, selvom jeg først overvejede dem i sort.

Hvis jeg ikke får dem brugt, så er Vali helt oppe at flyve over, at han er en 34 så han snart kan hoppe i alle mine sneakers.

The chunky-shoe trend isn’t going away anytime soon.

Tags : balenciaga sneakersBalenciaga triple SIllummy theresa balenciagaTriple Striple S creme