close
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I lørdags var jeg på photoshoot det meste af min dag sammen med et cool team og Stine Ladefoged. Det var en fornøjelse at være stylist, til både kampagnebilleder og lookbook for hendes AW19 kollektion. Dette er et lille sneak peak, af hendes design og i skal glæde jer til at se resten. Det er helt fantastisk!

Til de af jer som måske ikke kender brandet, så er Stine Ladefoged et dansk mærke, der blev grundlagt i 2009 af Stine Ladefoged, efter at hun blev uddannet fra Danmark Designskole.  Skandinavisk enkelhed og sejt print er nøgleordene for Stine Ladefoged.

Personligt elsker jeg hendes design, selvom jeg selv er en anden type, men det hele passer så fint i enhvers piges/ kvindes garderobe – jeg lærte mærket at kende tilbage til der hvor Medina var på sit højeste hvor hun i sin musikvideo havde en Stine Ladefoged showpiece top på, som jeg ikke kunne stå for – jeg har nu kendt Stine i et par år, og det har været en fornøjelse at få lov til at style denne smukke kollektion! Jeg kan selv ikke vente til dette golden sæt er på hylderne! Dem af jer som er ude til CPH Fashion Week kan allerede se, samt mærke det på Revolver, hvor Stine Ladefoged vil præsentere sin kollektion for indkøbere, og modeverdenen!

On Saturday I was on shoot most of my day with a cool team, and Stine Ladefoged, where I was a stylist for both campaign images, and a lookbook for the AW19 collection. This is a little sneak peak of her design, and you have to look forward to seeing the rest, it’s amazing!

For those of you who may not know the brand, Stine Ladefoged is a Danish brand that was founded in 2009 by Stine Ladefoged after she graduated from the Danish Design School. Scandinavian simplicity and cool print are the key words for Stine Ladefoged.