close
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Keep it sexy and sophisticated – mixing all creme colors gives you a certain classy and ladylike look! Der er ikke så meget at sige, andet end jeg er vild med denne nydelig creme kombination.

De kalder mig deres darling… Jeg har skudt lidt billeder sammen med de skønne kvinder bag webshoppen Dressit.dk som i den grad kan finde ud af, at være first movers i modebranchen! Jeg har altid følt mig tilpas i at sammensætte mine outfits lidt mere feminint, cozy og en lille smule too much uden at vise for meget hud, jeg kan godt kan lide at føle mig sexet i en strik, som f.eks. denne fra Anine Bing. Jeg elsker farvepaletten nude, starting from beige, cream, brown and everything in between og her er jeg gået all in.

Mange af jer har spurgt på min tylskørt, og det forstår jeg udemærket, den er helt fantastisk og for en stund følte jeg mig som miss Bradshaw bare på Østerbro i en regnvejrsdag, denne smukke sag er fra danske EMM Copenhagen som blev etableret i 2016 af kvinderne bag dressit.dk. Hos EMM Copenhagen finder du et blandet udvalg af tidens trendser fra farverige silke, små strømper, smykker og denne tylskørt i fem forskellige pastel farver, som udkommer i limited edition i denne uge! Du kan allerede nu shoppe mine cool statement hjerte simili øreringe som kan pifte et hvert outfit op. Øreringene er nikkelfri og i super god kvalitet og kan købes HER!

* Who doesn’t adore this? Mixing all nude colors gives you a certain classy and ladylike look.

// Belt  Earings EMM Copenhagen // Boots Balenciaga / Sunglasses Mango // Bag Chanel // Knit Anine Bing //

Tags : anine bingbalenciaga bootsbrigida martinezchanel bagcopenhagenfashion bloggermoda femeninaskirttylskørt