close
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Disse er de perfekte læderbukser du har været på jagt efter! Jeg elsker læderbukser og har efterhånden en god samling af modeller og farver fra danske Depeche.

De er fantastiske til enhver outfit og look, om det er det mere afslappet med sneakers, med en sweater eller som jeg har stylet dem til en julefrokost med stiletter og en oversized chanel trendcoat-bluse.  Jeg er helt forelsket i pasformen, de er vild bløde i læderet, og lækkert stretch dekoreret med smukke nitter på begge ben, buksen lukkes med lynlås i den ene side og er i 100% skind – de fås med både guld (som mine) og sølv nitter og jeg kan kun sige, at jeg ikke tror på, at der findes en federe pasform end disse!

Den helt perfekte gave til jul eller bare til en du ønsker at forkæle, hvis ikke det skal være en selvforkælelse, tag et kig og bliv inspireret i landets cooleste læder univers på depeche-denmark.dk

// Heels Christian Loubouting // Bag & Trendcoat Chanel // Pants Depeche // manicure & pedicure by @Chnailclinique //

They’ve been in style since forever, but at one point all of us have wondered what to wear with leather pants. You might think that cute leather leggings outfit is best saved for a night out, but with some thoughtful styling leather pants can actually work pretty much anywhere.

These from danish Depeche are the perfect pair of leather pants you’ve been hunting for! Very soft and nice stretch skins, decorated with beautiful rivets on both legs in 100% leather. The are available with silver & gold rivets – get them on depeche-denmark.com 

In collaboration with Depeche 

 

Tags : chanel bagChristian Louboutincndcopenhagendepecheeufashionfashion bloggerfeetLeather pantsmoda femeninascandinaviaskinleggings