close
Fashion & Lifestyle

Belts are one of those accessories that we really just need…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fra Depeche‘s limited edition 10 års jubilæumskollektion…

Farven rød gør et eller andet ved enhver outfit og jeg fik bestilt dette smukke ruskindsbælte i rødt fra Depeche – bæltet findes i den klassiske brune leopard print og i zebra, rød er en af mine yndlingsfarver så derfor valgte jeg denne. Helt grundlæggende bør enhver mand/kvinde helst have minimum to bælter i sin garderobe, jeg kan ikke leve uden dem og tror jeg efterhånden har over 30 stk. alle forskellige og i blandet farver og str. dette er mit seneste tilføjelse.

Bæltet går til alt, udover en uld jakke som til min Lanvin sorte coat eller til en aftenkjole – jeg kommer til at bruge det utrolig meget og den spiller super godt til alle mine sko med røde såler – tjek de andre farver ud, bæltet ligger til en formidabel pris af 399,- perfekt julegaveide! Alle gaver der købes i november kan byttes til og med 20 januar 🙂

* Belts are one of those accessories that we really just need – be dressy or casual.

This cool leo print red suede belt has landed online from Danish Depeche – you can actually get it in differents colors/print, the belt is a perfect christmas gift for her.

In collaboration with Depeche

Tags : beltchritmas giftcopenhagenDepecheleo printred leopard