close
Over-the-knee støvler har altid været betragtet som den sværeste støvle at bære. Over-the-knee støvlen, som med tiden er blevet  et modetrend, har passeret mange faser – især dens sammenslutning er med prostitution i det 19. århundrede. Samfundet reagerede, da kvinder begyndte at bære det – også i film – på det tidspunkt var støvlerne forbundet med sex og en prostitueret karakter (tænk Pretty Woman!). Endvidere er samfundet heldigvis vokset og det er accepteret som et trend, vi kvinder elsker stilen, men jeg kender følelsen af at stå foran spejlet og tænke hvad andre tænker når jeg træder ud af døren, især det maskuline køn – der er ingen tvivl om at mænd altid vil forbinde det med noget frækt, men igen – hvornår gør mænd ikke det? Jeg elsker at man kan kombinere det cute, og oversized med over knees, det giver et yndigt og sexet samlet look, som jeg personlig er mest til – uanset hvad jeg hopper i, så er min prioritet altid at føle mig tilpas, og stilet uanset hvilken brands jeg har på.

Jeg har fået utrolig mange henvendelser på disse slange-print støvler og det kan jeg godt forstå, for det er ikke blikke eller komplimenter jeg har fået af både kvinder og mænd på gaden! Jeg faldt for dem for nogle måneder siden, og har kun haft dem på en enkel gang til en middag, så nu besluttede jeg mig for at bevæge mig ud i den virkelig verden midt på dagen i lørdags, og de er top seje! Til dem havde jeg en hvid skjorte indenunder min Céline strik, creme skirt fra Chloé  og Chanel taske.

Jeg elsker at jeg kun gav 50€ for dem, og bedst af alt så er de online, så du kan shoppe dem lige HER!

// Knit Céline // Skirt Chloé // Belt Depeche // Boots Mango // Sunglases Dior – Poul Stig Briller // Bag Chanel // Necklace Moschino //

* Over-the-knee boots have always been considered the hardest boot to wear. Over-the-knee boots, which over time have become a fashion trend, have passed many stages – especially its associatiwith prostitution in the 19th century. The society reacted when women began to wear it – even in movies – at that time the boots were associated with sex and a prostitute character (think Pretty Woman!). Furthermore, society has grown happily and it is accepted as a trend.
 
I love everything about them – you can find these cool snake-print boots online HERE!
Tags : brigida martinezcopenhagenfashionfashion trendsmango bootsmoda femeninaover-the-knee bootsoverkneessnake print