close
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvis du ikke allerede har bemærket det, er din garderobe ved at have et vildt øjeblik.

Som efterår / vinter 2018 stilarter rammer hylderne, er der ingen vej udenom de mange dyreinspirerede mønstre, se bare denne super cool zebra bum bag fra danske Depeche, som netop er landet i deres online store, samt de butikker og magasiner, som forhandler Depeche! Tasken lukkes med lynlås i toppen, indvendigt har den et stort primært rum samt en mindre lynlås lomme, så du har plads til alt det vigtige!

Vi har set det everywhere, i New York, da Victoria Beckham udstillede leopardtryk, Tom Ford tilføjede regnbue nuancer og nikkede til sassy snakeskin, og Prada som gav tiger striper en brølende gengivelse.

Basically guys, it’s a jungle out there & zebra is the new hot stuff to have!

For at gøre det nemt og overskueligt for dig har Depeche været så søde at samle alle deres nyheder i deres nyhedskategori, som by the way løbende bliver opdateret. Depeche gør det super godt, og det er ikke bare vrøvl, de er altid med på de nyeste tendenser inden for fashion og trends i modeverdenen – deres koncept er at kunne klæde dig på i både tasker, bælter og skindtøj alt i den lækreste skindkvalitet til formidable priser!

Lad dig blive fristet fra den vilde jungle, og se den nye kollektion lige HER!

* Good news guys, one of my favorite print is back for this fall/winter, along with a few other wildones. From leopard and snake, tiger stripes prints to zebra, animal spots are about to dominate all of our wardrobes – how about this amazing zebra bum bag in soft suede from danish Depeche!

This collection from Depeche are anything but boring, take a look online and go wild

In collaboration with Depeche

Tags : brigid martinezbum bagCopengagencrossover bagDanish fashionDepecheefashionmoda femeninaolympuszebra print