close
8

Denne røde cross over sag i leopard print er landet i butikkerne og online i Danmark – mon vi nogensinde bliver træt af leopard printet? Not really, jeg tror det er vigtigt at man fornyer sig og er first moverse som Depeche! Den røde kombination med guld og sort er helt genialt og jeg elsker denne taske som efterhånden er et must have item!
Tasken er lavet i ruskind med rå lynlås detaljer og et lang rem hvis man ønsker den som crossover, den kan også bruges som clutch eller bare lige under armen, sagen er den at den er vanvittig cool!

Tasken cross over modellen findes i bl.a sort læder, grå med eyelidts, camouflage, leopard brun og nu også i rød leopard, som by the way er den perfekte rød farve i min verden! Gå på opdagelse på depeche-denmark.dk
* Red crush, the cross over bag from danish Depeche in red suede leopard is now available on https://depeche-denmark.dk
~ follow Depeche on Instagram @depecheeu and get inspired to how to style leather this season.
In collaboration with Depeche 
Tags : bags depechebrigida martinezDanish designDepecheleopard printsuede bagwomen's fashion