close
facetune_18-09-2018-22-20-47.jpg

Beslutning tog jeg for noget tid siden, spørgsmålet var hvornår jeg havde tid til at få det gjort, det krævede selvfølgelig at jeg var hjemme i DK og helst uden at få solstråler…

Jeg har i dag været forbi søde Daniella som er indehaver af Extended Beauty Copenhagen på Frederiksberg – samme sted som jeg får lavet mine lashes, salonen er et hjem med søde behandler hvor alle er uddannet i hver deres fag – i dag lagde jeg mig til rette og tog mod til mig til at få lavet de populær powder brows, altså få tegnet mine bryn op permanent så jeg slipper for at tegne dem op hver morgen. Det er vigtigt for mig, at de har så naturligt et look som muligt, jeg er så uheldig at alle mine hår sidder på mit hovedet, så lige på mine bryn er jeg helt fortabt, jeg misunder alle kvinder med fyldige bryn! Og brokker mig dagligt, sommetider beder jeg til guderne om flere hår, min kæreste er lidt øm om ørene så han plejer at sige ” til gengæld har du så meget andet” – det hjælper indtil jeg ser en kvinde med smukke bryn, MEN så er jeg lykkelig over, at der findes denne fantastiske løsning, så jeg også kan have bryn!

Det færdige resultat får I at se om nogle uger, i dag fik jeg min første behandling af tre gange farvening , det er sådan med powder brows at der skal flere gange til for at man kan få en naturlig resultat – i starten ser det lidt markant ud og farven er meget intenst, men det falmer med 50%.

Vi har valgt en facon som passer mine naturlige høje kindben og mit lidt runde ansigtsform, i en chokoladebrun farve som passer til min hudtone – jeg glæder mig selv til at se det endelige resultat, indtil videre skal jeg pleje dem med salve dagligt…

Jeg var med under hele processen med både spejl, farvevalg og formen – det var en utrolig behagelige og smertefri behandling, følte virkelig at jeg var i trygge hænder og kan varmt anbefale Extended Beauty Copenhagen – lige nu kører de en fantastisk pris på 2000,- kr. Uanset metode, samt 700,- kr. for en opfyldning.

Du kan booke online her eller besøge dem på Smallegade 52B, Frederiksberg.