close
facetune_18-09-2018-22-20-47.jpg

Beslutning tog jeg for noget tid siden, spørgsmålet var hvornår jeg havde tid til at få det gjort, det krævede selvfølgelig at jeg var hjemme i DK og helst uden at få solstråler…

Jeg har i dag været forbi søde Daniella som er indehaver af Extended Beauty Copenhagen på Frederiksberg – samme sted som jeg får lavet mine lashes, salonen er et hjem med søde behandler hvor alle er uddannet i hver deres fag – i dag lagde jeg mig til rette og tog mod til mig til at få lavet de populær powder brows, altså få tegnet mine bryn op permanent så jeg slipper for at tegne dem op hver morgen. Det er vigtigt for mig, at de har så naturligt et look som muligt, jeg er så uheldig at alle mine hår sidder på mit hovedet, så lige på mine bryn er jeg helt fortabt, jeg misunder alle kvinder med fyldige bryn! Og brokker mig dagligt, sommetider beder jeg til guderne om flere hår, min kæreste er lidt øm om ørene så han plejer at sige ” til gengæld har du så meget andet” – det hjælper indtil jeg ser en kvinde med smukke bryn, MEN så er jeg lykkelig over, at der findes denne fantastiske løsning, så jeg også kan have bryn!

Det færdige resultat får I at se om nogle uger, i dag fik jeg min første behandling af tre gange farvening , det er sådan med powder brows at der skal flere gange til for at man kan få en naturlig resultat – i starten ser det lidt markant ud og farven er meget intenst, men det falmer med 50%.

Vi har valgt en facon som passer mine naturlige høje kindben og mit lidt runde ansigtsform, i en chokoladebrun farve som passer til min hudtone – jeg glæder mig selv til at se det endelige resultat, indtil videre skal jeg pleje dem med salve dagligt…

Jeg var med under hele processen med både spejl, farvevalg og formen – det var en utrolig behagelige og smertefri behandling, følte virkelig at jeg var i trygge hænder og kan varmt anbefale Extended Beauty Copenhagen – lige nu kører de en fantastisk pris på 2000,- kr. Uanset metode, samt 700,- kr. for en opfyldning.

Du kan booke online her eller besøge dem på Smallegade 52B, Frederiksberg.

251 Comments

 1. The salon body rub waiting find out one of the varieties massage, is what we do. What is an swedish massage interested in everyone. Change roles massage is the art to give for pleasure. You be surprised to that,what ocean pleasure can get to know from adopting massage. In massage studio Bamboo Erotic Massage master of massage will make erotic massage woman – woman.

  How is it done, and is there something exotic? We will tell you all about him that you wanted to know |Our 4hands massage is visited not only by men but also by women, and also by couples. You necessarily want to rejoice is exactly what infinitely … Our intention this is to please you personally magical best acupressure massage. Distinctive approach to all yours wishes and claims.

  The attractive women our the spa will give you an unforgettable experience. The spa is a place of rest and relaxation. The Soapy massage , as in principle, and relaxation, affects on some elements body, what helps man and woman gain strength. Give your preference not just to one, but to two masseuses! Choose for yourself masseur girl by external data, both professional and professional skills!

  We in New York City provide gorgeous premises with convenient design. All of these premises help be you you are staying with us incognito.

  We work in NYC. Beauties Brianna :
  [url=https://bodywork.manhattan-massage.com]bodywork nyc[/url]

 2. Pingback: Nike Outlet store
 3. Pingback: NFL Jerseys 2019
 4. Pingback: Nike Air Max
 5. Pingback: Pandora Bracelet
 6. Pingback: Yeezy Shoes
 7. Pingback: Yeezy
 8. Pingback: Nike Air Max 2019
 9. Pingback: Adidas Yeezys
 10. Pingback: Salomon Shoes
 11. Pingback: NFL Jerseys Cheap
 12. Pingback: Nike Outlet Store
 13. Pingback: Jordan 11 Concord
 14. Pingback: Yeezy Boost 350
 15. Pingback: Pandora Jewelry UK
 16. Pingback: Nike Outlet
 17. Pingback: Air Max 2019
 18. Pingback: Balenciaga
 19. Pingback: React Element 87
 20. Pingback: Yeezys
 21. Pingback: Steelers Jerseys
 22. Pingback: Balenciaga UK

Leave a Response