close
facetune_15-09-2018-14-30-12.jpg

Den smukke danske sommer er over, og det betyder at det er blevet sæson for læder og pels!

Nyheder fra top til tå, mine to favoritter til lørdags-brunch er min bomber mink jakke fra Alex Petersen og min crossover taske med eyelids på fronten! Jeg har været trofast mod denne model fra Depeche, og har mega optur over at den er udkommet i denne rå udgave og farve! Den er lige landet i butikkerne og online i denne uge, så du kan shoppe den eller andre items fra samme kollektion, besøg depeche-denmark.dk og gå på opdagelse i en verden af læder access og ready to wear!

* Hello fall, it’s time to put some clothes on and cool details! Love my bomber in fur from Alex Petersen & my super cool crossover leather bag from Danish Depeche! The bag just landed online and you can get it in two different colors depeche-denmark.com

In collaboration with depeche

Tags : crossoverdepecheeuFallFur seasonleather bag