close
facetune_04-09-2018-13-40-31.jpg

Hello Copenhagen,

Lag på lag og læder sæsonen for læderjakker er officielt startet og en jakke som denne er et must i enhver kvinde/mands garderobe – flere af Depeche’s items er unisex, hvilket jeg synes et mega optur!

Depeche har gjort det ingen! Jakken har alle de fede detaljer og er fantastisk at have på, jeg har valgt min i str. 38, da jeg elsker det lidt oversize look – størrelserne er meget alm. Så normalt ville jeg bruge en 34.

Jeg er vild med lynlås detaljerne som giver et mere råt look, og med tiden bliver jakken federe og federe, kvaliteten er i top, så jeg om 30 år stadig kan hoppe i den!

Denne er lige landet online til en fornemt pris af 2699,- klik dig ind på depeche-denmark.dk og se andre nyheder!

* This biker leather jacket just arrived online at https://depeche-denmark.dk and I absolute love it! They really nailed it with the cool zipper details! Depeche is one of my favorite leather brands in the country and everything they design is so comfortable to wear, so go explore a world of leather accessories and ready to wear fashion online!

In collaboration with Depeche…

Tags : brigidamartinezDepeche leather goodsdepecheeuleather seasonles jacket