close
img_4754.jpg

Yay! Endelig kan jeg vise jer mit nyeste tilføjelse til min samling af bælter fra Depeche jeg har mega optur over dette smukke, rå, cool og flettet bælte med slangehoveder, som jeg blev forelsket i under Cphfw på CIFF da jeg besøgte det skønne Depeche team.

Bæltet er nu landet online og i butikkerne og fås i både sølv og guld, som flettemetode elastisk og i ren læder – jeg er vild med at det kan pifte enhver outfit op.

Mit outfit fra i aftes er en lille kombination af Stine Ladefoged kimono i silke, Depeche bælte, Alexander McQueen skirt, samt armbånd fra Madame Bijoux Copenhagen!

I kan hoppe ind på depeche-denmark.dk og se resten af bælte kollektionen hvor I vil finde de fleste jeg har.

* Snake is the most hot stuff right now, every cool brand have designed something beautiful, like my favorite leather brand Depeche, do you don’t love this beautiful belt it’s definitely rock my whole look!

Go get some inspiration on the website and see the whole belt collection, you won’t regret, so amazing items in top quality!!!

In collaboration with depeche-denmark.com

Tags : Danish fashiondepecheeusnake beltStine ladefogedwomen's fashion