close
img_3973.jpg

Det er en 1,5 uges tid siden jeg sidst besøgte Extended Beauty på Frederiksberg, hvor jeg fik lavet volume opfyldning hos min søde lash-lady Mina (@miiiinae)  efter en skøn badeferie i sydfrankrig. Jeg kan ikke leve uden hendes service, vipper er en redning i min travle hverdag, dette sparer mig for meget tid, samt oplever jeg et generelt smukkere og mere fremtræden øjenparti, med lige det extra. Det jeg er fan af når Mina laver mine vipper er bl.a den lange holdbarhed der er uanset om jeg er i vind, vand eller blæs, det ser altid pænt ud og der går typisk 3-4 uger før jeg får en ny opfyldning eller prøver noget nyt, som da jeg gik fra cat-eye til volume som jeg har nu!

Nu kan jeg afslører, at når solstrålerne er helt væk vil jeg gerne have lavet mine bryn, i powder effekt, så jeg får den mest naturlige resultat – hos Daniella som er indehaveren af Extended Beauty Grunden er ret simpel, jeg er født med for meget hår på hovedet, men for lidt på mine bryn, samt røg jeg i fælden da moden i 90’er var at have en to streger, something that I really regret!

Eyelashes extensions can be a girl’s best friend. They add a little extra something to any makeup routine, and make you feel pretty everyday, it’s so easy, and  feels so natural you forget you have them but everyone else notices! I just love it!

Tags : extended beauty Copenhagenvolume lashes