close
img_3789.jpg

Vi kender alle til de dage, hvor man bare ikke orker det vilde, eksempelvis at klæde sig på – jeg bor så central at det første jeg støder på er mennesker jeg kender og følelsen om at ligne lort er ikke skøn – hvorfor jeg elsker at jeg kan gemme mig bag et par solbriller og hoppe i et par cool sneakers og svinger min Depeche bom bag over skulderen, så jeg er ready to go…

Jeg har det bedst tilpas i det som ikke er planlagt men som stadig ser cool og casual ud – denne omgang har Depeche lavet en flot eyelid detalje på remmen, så det giver et råt look, same er farven på denne taske virkelig pæn!

// Bag Depeche // Shirt KARMAMIA // Shorts Primark // Sneakers Moschino // Glasses Poul Stig Briller -CHANEL //

* Who doesn’t like the casual look? With the right bag and shoes you can wear whatever you feel for – this is a new color and bom bag from Depeche, and are available in shop now!

Tags : bags depeche