close
img_0019.jpg

Sommerferien er for alvor startet for mange af os, om det er sommerhus getaway eller en tur til udlandet har vi alle brug for den taske som kan rumme vores vigtigste ting som vi ikke kan leve uden, og det har Depechefikset for os!

Denne rummelig og trendy sort ruskindstaske er helt perfekt til både håndbagage og arbejdstaske hvor din computer og mapper kan være i – jeg er vild med ruskind, de små detaljer med læderhang og guld! Tasken fås i både sort og lysegrå fra 1049,-kr. Det er billigt for en stor ægte rundkind/læder taske!

* Hope you love this suede bag, it’s perfect for a little getaway and suitable as a working bag. The bag is in the softes suede, with golden detailing from Danish Depeche – you can get it in two different colors.

In collaboration with depeche-denmark.dk

Tags : bags depechesuede bag