close
facetune_19-06-2018-20-55-09.jpg

I husker sikkert de røde, nu er de endelig mine i sorte. – Jeg har aldrig fundet èt eneste par læderbukser som sad lige i skabet på min krop, men Depechehar opfyldt mit behov! Disse læder leggings er en af deres bestseller, og er i det lækreste stretch kvalitet -100% læder! De er uundværlige i enhver garderobe.

Det er ret nice, at man har et feminin og sexet look selv når man styler dem med sneakers. Følelsen er en anden når man går ned af gaden på en alm. Hverdag end hvis man var i ført heels.

Stod og manglede et råt armbånd, så jeg brugte mit favorit bælte med nitter og det fungere meget godt – made by Depeche🙂

* The black skinny leather leggings are finally mine, love the way they fit me and are definitely a must have item for any woman! They are so comfy and made in 100% leather from Danish Depeche

In collaboration with depeche-denmark.dk