close
img_1402.jpg

Hola,

Da jeg har været ramt af ekstrem pollenallergi har jeg i 1,5 måned været helt naturel uden mine vippe extensions – heldigvis er jeg ovenpå igen og er kommet i gode hænder hos salonen Extented Beauty Copenhagen på Frederiksberg.

I lørdag fik jeg en tid hos dygtige og smukke Mina, som er specialist i vipper, hun har i hele otte år beskæftiget sig med at gøre mange kvinder smukkere, og er en fast del af Extended Beauty, det er i sig selv et stempel på loyalitet og kvalitet – Mina fik lavet de fineste Cat-Eye Volumelashespå mig, da jeg ville prøve noget nyt, og jeg elsker resultatet! Det er en flot kombination af intensitet og et naturlig look, som jeg klart foretrækker.

Cat-Eye Volume er, hvor hun tilpasser og forlænger dine naturlige øjenvipper med de fineste bløde vipper, og de er helt fantastiske at have på, man ser mere frisk ud, du bemærker slet ikke at du har en vifte på, samtidigt med at det giver et sexet look.

Priserne afhænger af hvad du skal have lavet, men hun laver opfyldning, single og volume i forskellige D effekter – udover et flot håndværk, er hun super sød og betænksomt, samt er der en dejlig god stemning i salonen.

Hos Extended Beauty Copenhagen lytter de til dine ønsker, så du får det resultat, du beder om. Deres team består af professionelle behandlere med anerkendte uddannelser inden for permanent makeup, dermatude, hårextensions med forskellige metoder, negle og kosmetologbehandlinger, det betyder at du er i de bedste hænder og du kan blive endnu smukkere under et tag!

Du finder Extended Beauty CopenhagenSmallegade 52B, 2000 Frederiksberg – Book din tid online eller på +45 60134557 💕

Tags : extended beauty CopenhagenEyelash extensionslashes