close
facetune_07-05-2018-14-33-35.jpg

Det første jeg foretog mig i går da jeg landede var at smide min kuffert hjemme og smutte ned til min favorit beauty salon, midt på strøget – Holisctic Beauty.

Holistic Beauty præsenterer et holistisk univers, hvor både den indre og ydre skønhed dyrkes. De tilbyder naturlige skønhedsprodukter- og behandlinger, som er guld værd for både krop og sjæl. En af deres behandlinger er body sugaring som jeg virkelig er fan af, det er absolut en skånsom løsning på hårfjerning til kvinder og mænd.

Sugaring er en ældgammel mellemøstlig hårfjerningskunst, der har været praktiseret gennem århundreder, og som i dag er anerkendt og brugt i det meste af verden.

I går fik jeg voksen underben og bikini linie, og jeg vil aldrig igen gå tilbage til en skraber eller anden form for voksning, min hud er fugtig, shiny og ikke mindst blød som en baby-numse, derudover er det super smukt og rent når jeg har bikini på, da man ingen rødne eller stupper har i bikini linien, det er totally optur og noget jeg klart anbefaler alle!

Udover at det er skønt, er salonen vild smuk, fantastisk afslappende musik under behandling og virkelig skønne og smilende behandlere – udover Sugaring har jeg også fået lavet negle hos dem og en skøn diamant dermabration og Gua Sha.

Følg deres Instagram @hoisticbeautydk hvor de giver gode tips ellers tjek deres behandlinger online på holisticbeauty.dk

I samarbejde med Holistic Beauty

Tags : beautyholistic beautyspaSugaring