close
facetune_07-05-2018-14-33-35.jpg

Det første jeg foretog mig i går da jeg landede var at smide min kuffert hjemme og smutte ned til min favorit beauty salon, midt på strøget – Holisctic Beauty.

Holistic Beauty præsenterer et holistisk univers, hvor både den indre og ydre skønhed dyrkes. De tilbyder naturlige skønhedsprodukter- og behandlinger, som er guld værd for både krop og sjæl. En af deres behandlinger er body sugaring som jeg virkelig er fan af, det er absolut en skånsom løsning på hårfjerning til kvinder og mænd.

Sugaring er en ældgammel mellemøstlig hårfjerningskunst, der har været praktiseret gennem århundreder, og som i dag er anerkendt og brugt i det meste af verden.

I går fik jeg voksen underben og bikini linie, og jeg vil aldrig igen gå tilbage til en skraber eller anden form for voksning, min hud er fugtig, shiny og ikke mindst blød som en baby-numse, derudover er det super smukt og rent når jeg har bikini på, da man ingen rødne eller stupper har i bikini linien, det er totally optur og noget jeg klart anbefaler alle!

Udover at det er skønt, er salonen vild smuk, fantastisk afslappende musik under behandling og virkelig skønne og smilende behandlere – udover Sugaring har jeg også fået lavet negle hos dem og en skøn diamant dermabration og Gua Sha.

Følg deres Instagram @hoisticbeautydk hvor de giver gode tips ellers tjek deres behandlinger online på holisticbeauty.dk

I samarbejde med Holistic Beauty

Tags : beautyholistic beautyspaSugaring

5 Comments

  1. My partner and i e ross that difficult in order to think that trains and ernnt bodies will tually have the ability to dietary supplent ‘own travel with the enhanced option, inside Nigeria; where currently, possibilities dont really exist, [url=http://www.cheapestjerseysonwholesale.com/]Cheap NFL Jerseys[/url], theyd ould end up being supplied, regularised via a 24/7 never-ending cycle in addition to run inside a naturally safe atmosphere. For example: outside play should get into plain check out through your window at year ’round or closely watched by any or relied on teen. Tea can also aid in this process. 730629 Hannoverfon . Blackpepper is establied treatnt for constipation, diarrhea and flatulence, In India its mixture with salt and other spices is given to patient for treating these problems quickly. Cooking can be regarded as an art too, specially when it es to generating wonderful deserts. Be it Pani Puri,[url=http://www.cheapestjerseysonwholesale.com/]Cheap NFL Jerseys China Wholesale[/url],[url=http://www.cheapestjerseysonwholesale.com/]Cheap Jerseys China[/url], Dahi Tikka, Chhole Kulche or Aloo Tikki, blackpepper powder is used along with other spices for wonderful taste and aroma. Besonders eine sogenannte Datenflat, sollte der Tarif beinhalten. Getting 8-10 hours of sleep daily and drinking a lot of water will help you increase your energy.2.Visit my site??http://www.cheapestjerseysonwholesale.com/

  2. http://www.kabarislam.net/youth-nike-broncos-7-john-elway-blue-alternate-nfl-vapor-untouchable-limited-jersey-Casemiro_dk siger:

Leave a Response