close
facetune_03-05-2018-15-35-10-1.jpg

Jeg elsker æsker, helst pæne æsker, for i mine æsker gemmer der sig altid noget lækkert …

Rød er en farve som jeg i mine yngre år gik en store bue rundt om, men med alderen bliver man klogere – det blev jeg for nogle år siden, i dag er rød en af de farver jeg elsker – det signalere femininitet, power, og lidt sensualitet, hvorfor det er vigtigt at det bæres i kombination med noget som nedtoner looket – mine absolut ynglings bukser er et par røde læder fra Depeche, og nu gør de det igen, de har lanceret dette smukke bælte på ny i farven rød – jeg er vild med det!

I kommer til at se det, til mange af mine looks, hvor jeg vil vise jer at den kan gå til alt – bæltet er i toppen af mine favoritter blandt Depechesbælte-kollektioner!

* The little red belt from Danish Depeche is back online, and it’s a new in thing in my wardrobe. I really love this red color and it’s very cool for any outfit, very feminine and cool in the same way.

In collaboration with depeche-denmark.com

Tags : Depeche belt