close
facetune_23-04-2018-15-12-20.jpg

Smykke boxen som er fantastisk on the go, Depeche har lanceret denne fine smykke box i læder med guld lynlås – boxen er tiltænkt til at have de smykker på dig når du f.eks. Tager på en lille get-away eller i fitness hvor du gerne vil have dine smykker beskyttet mod ridser – eller som jeg bruger den til nogle af mine dagligdags smykker når jeg er hjemme eller når jeg rejser!

Målene er helt perfekt til at have den med i din taske – samt har den tre separate lommer til halskæder mv. Ellers er den super cute og kvaliteten er som altid i top, du kan finde den her

* Love this little cute Jewelry box from Danish Depeche, It’s perfect for a little Get-away vacation or to the gym – it’s 100% leather and the size is perfect to have it in your travel bag. I aways have my everyday jewelry in it, and on my trips. Find it here

In collaboration with Depeche

Tags : DepecheJewelry box