close
facetune_12-04-2018-23-08-10.jpg

Jeg er dybt forelsket, denne gang er det en pige der har vundet mit hjerte…

Jeg har i forbindelse med min lille business & pleasure tur til Marbella mødt Nikoleta fra Bulgarien, som er fotograf og bor i Puerto Banus, udover at denne pige kan skyde så fabelagtig billeder, så har hun en personlighed, som virkelig vinder hjerter, vi klikkede ubeskriveligt meget på hinandens personlighed og et kærligt-veninde bånd blomsdtreret, vi skal helt bestemt ses igen, og vi er begge totally in love med resultatet som er overstående – jeg har en svaghed for farven rød, og denne smukke bikini er helt perfekt til en solrig dag… her til sidst kan jeg ikke andet end og anbefale denne skønne kvinde! Hun kan kontaktes på Instagram under @nikoleta_meleva_dimitrova og hvis du hilser fra mig får du helt sikkert et godt tilbud 😉

* I’m deeply in love, this time there’s a girl who has won my heart …

While travelling you can meet the most amazing, interesting, inspiring people for one day & for a strange reason you never see them again, but this time is a must!!

In connection with my little business & pleasure trip to Marbella, I met Nikoleta from Bulgaria, who is a photographer and live in Puerto Banus. Nikoleta has a personality who really wins hearts we clicked unexplained on each other’s personality, we must definitely see each other again, and we are both totally in love with the result that is above – I have a weakness for the color red, so I really love the pictures and this bikini is just perfect for a sunny day at the pool…A huge recommendation to this beautiful and talented woman! If you need to get in contact with her, you can follow her on Instagram under @nikoleta_meleva_dimitrova and if you say hi from me, I’m sure you will get a great deal with her.

… good vibes only

Tags : marbellaPuerto banusred bikinisummer vibestravelTrikini