close
img_8227.jpg

For 1,5 uge siden besøgte jeg for første gang Retouch Clinic i hjertet af København i anledning af en konsultation i forbindelse med Botox.

Med mine 33 år og travle hverdag, kan det ikke undgåes at der kommer linier og jeg er ret kritisk, samtidigt med at jeg er realistisk og vil se så naturlig ud som muligt, hvorfor det er vigtigt for mig, at jeg bliver behandlet af profesionelle som forstår mit behov og som har en god energi, og vejleder mig korrekt – oplevelsen med behandlerne er yderst vigtigt så man får en følelse af tryghed, og det gjorde jeg hos Retouch Clinic.

En af indehaverne bag Retouch Clinic er en super energisk og venlig sjæl jeg kender tilbage fra mine unge dage i Odense, og snakken faldt omkring Botox en aften på Dandys over en cocktail – en overvejelse jeg gik med, som er blevet til en realitet – jeg har tidligere fået Botox i min pande to gange, og ved at det er minimalt det der skal til, for at jeg føler at der er sket en stor forandring som jeg føler mig tilfreds med – det er de små ting i livet, som gør en glad og en lille retouch på min pande og gummy-smile var det jeg ønskede.

Inden man behandles er det vigtigt at man får professionelt vejledning, Retouch Clinic sætter tid af til dig, til en konsultation hos deres plastikkirurg, hvor I sammen gennemgår dine ønsker, og det vurderes, hvordan det bedst mulige resultat kan skabes for netop dig.

Mit ønske var at få reduceret de linier på min pande som irriterede mig når jeg kiggede mig selv i spejlet, samt at jeg fik en smule mindre gummy-smile når jeg griner eller smiler stort, og det har jeg fået – resultatet vil for jer ikke være vild overraskende eller noget I vil bemærke, hvis I ikke kender mig, fordi at det er lavet med måde og meget naturligt så jeg stadig har mit ansigtsudtryk og mimik.

Mange har en ide om at Botox er noget permanent og som kan skade på sigt, men hvad er Botox egentlig? Botox har været anvendt i 14 år til kosmetisk brug og er det mest anvendte middel i verden til at få et yngre og friskere udseende – et gennemtestet muskelafslappende midler, som anvendes til at behandle uønskede rynker i ansigtet, som fx pandelinjer, smilerynker, rynker mellem øjenbrynene og rynker på hagen. Botox Vistabel kan også løfte øjenbrynet, mundvigene og halsen samt reducere tandkødssmil og gøre kæben smallere.

Resultatet af min behandling ses efter ca.ti dage.

I samarbejde med Retouch Clinic

Tags : botoxRetouch Clinic