close
facetune_15-03-2018-17-53-04.jpg

Comfort pæn …

Min garderobe er en eksplosion af nye items i disse tider – jeg bliver forkælet fra Dubai, LA og de Skandinaviske lande, så det er ikke ofte at jeg har det samme på, men dette skønne velvet comfy sæt fra Ragdoll kan jeg vitterlig leve i!

Det er meget få gange jeg har luftet min skønne oversize jakke i uld fra Topshop, et limited edition fra deres ekslusive linie som jeg fik fingrene er, jeg ses næsten altid i dyre pelse frakker men dette er faktisk gået hen og blevet min absolut favorit i år!

Udover overstående to favoritter, så er jeg helt forelsket i mine nye sort/hvide sneakers – jeg har igen valgt et par som jeg endnu ikke har set nogen have hjemme i DK og som de danske butikker ikke har købt hjem – KENZO har igen i år skabt et par neutrale sneakers som skiller sig ud fra deres ellers meget farverig kollektion og jeg har haft disse uden det hvide velcro bånd i hvide, og jeg må sige at de er helt fantastiske at have på! De fås også i andre farvekombinationer og i helt sort, tjek dem ud online.

* My wardrobe is an explosion of new items in these times – I’m spoiled from Dubai, LA and the Scandinavian countries, so I will be showing you a lot of beautiful new items.

I could live in this velvet comfy set from Ragdoll, an American brand, it’s so comfy and the material is fantastic!

It’s very few times I have wearing my beautiful oversize jacket, a limited edition from Topshop from their exclusive line.

I’m totally in love with my new black and white sneakers – I have chosen a couple that I have not yet seen anyone home in DK wear them – KENZO has again this year created a pair of neutral sneakers that stand out from their otherwise very colorful collection, and I have to say they are absolutely amazing to wear! They are also available in other color combinations and in whole black, check them out online!

Tags : coatScandinavian fashionTopshoptopshop jacket