close
facetune_12-03-2018-15-55-12.jpg

Er skandinavisk mode kun minimalistisk og sort?

Billederne taler for sig, for i gårdagens look valgte jeg at tage fire forskellige skandinaviske brands som jeg både er ansigt for, og ambassadør og her er der intet minimalistisk og sort, noget jeg elsker da jeg synes at vi i forvejen har gråt nok i vores klima, og sommetider glemmer vi at leve og skynder os fra A til B med hovedet ned i telefonen eller på fliserne – that’s boring enough for me…

Er vi farve-forskrækkede? Jeg elsker sort, jeg er stor fan af det klassiske, samt det eksklusive udtryk, men sommetider føler jeg at vi ligner kloner i gadebilledet, hvorfor jeg er super glad for at se danske brands lave farverige designs som f.eks. Denne kimono og top i silke fra danske KARMAMIA, gul bumbag fra Depeche, øreringe i guld med blomster og dingler fra norske Caprice Decadent!

Jeg ser nogles blik på mig, når de undre sig over om jeg er i tvivl om at vi er i winter-spring og ikke sommer, men jeg kan ikke andet end og bemærke det og tag det som et kompliment at jeg ikke altid er nød til at følge med strømmen – disse brands sælges til udvalgte butikker i Danmark, Norge, Sverige og Findland, og hvis disse nordiske lande kan tage farve til sig, kan jeg ikke andet end og klappe i mine hænder!

// Fur Scarf Alex Petersen // Kimono & Top KARMAMIA // Bumbag & Belt Depeche // Pants H&M // Sneakers Balenciaga // Earings Caprice Decadent //

* It supposed to be spring in Denmark but unfortunately winter still hanging on.

When you ask people about the Scandinavian fashion they always answer with minimalistic & black … we love to stick to black, white and grey, sometimes camel and nudes nuances with the blue jeans & don’t forget the sneakers! Well, that stops today… You can wear colors no matter what season you’re in – even if you don’t know how to match them. And you can it without any change of looking like a fool, look at me I’m a walking piñata in ice cold Copenhagen.

Tags : DepecheKARMAMIAkimonoScandinavian fashion