close
facetune_06-03-2018-12-12-17.jpg

Lædernederdelen er et must i garderoben og kan styles på utalige måder. Dette er mit første styling med den, men du kan bruge nederdelen med en løs t-shirt eller sweater og flade støvler for at råt hverdagslook.

Jeg har længe ventet på denne lille sag, og jeg har glædet mig til at vise jer den – normalt bruger jeg ikke mit tøj mere end et par gange, men jeg kan ikke vente med lidt lunere dage, hvor jeg kan tillade mig at leve i den! Detaljerne taler for sig selv, du kan i princippet vende den som du vil – de rå lynlås sidder i siderne men jeg kan godt lide skæveheder hvorfor den ene sidder bagpå!

Lædernederdelen er en trend som aldrig dør og som jeg er fan af i forskellige længder men må indrømme at det er sjældent jeg får det der wow indtryk som da jeg så denne fra Depeche – igen udkommer de med top lækre kvaliteter og et ungt, chic og eksklusivt style som denne.

Gå på opdagelse i deres Leather Wear og bliv forelsket …

* What happens when you take two massive trends like leather & black and you mix them? You get magic…

If you’re gonna invest in a statement piece, invest in a leather skirt. It’s one of those versatile trends that you can wear to so many different occasions,

My new skirt from Depeche is so dope, this winter I wear it with overknees in a very feminine and sassy way, but I can’t wait to warmer days to wear it with a T-shirt and sneakers, I love the details it’s feminine and cool at the same time…

In collaboration with Depeche.com

Tags : all blackDanish leather designleather skirt