close
img_6612.jpg

Jeg er i dag vågnet til en hvid København og det slog mig lige, at jeg ikke anede hvad jeg skulle have på – også er det dejligt at de små detaljer reder ens look!

I sidste uge fik jeg en ny forsendelse fra Depeche, hvori blandt andet lå denne rå læderbælte med en cool guld kæde-detalje – fås også i sølv, hvis man er mere til det. Jeg elsker bælter og de fleste er fra Depeche i forskellige designs, forskellige detaljer med en ting til fælles, nemlig en fantastisk kvalitet! Som jeg tidligere har nævnt er Depeche super dygtige med nyheder og dem er der kommet flere af siden sidst jeg henviste jer til deres website.

Til en ellers kedelig og varm strik-look har jeg i dag et par overknees med lidt hæl på, og dette taljebælte med min trofaste crossbody, find bæltet og taskenDepeche.com

* I woke up to a very cold and white Copenhagen, beautiful but not my thing, I was busy this morning so I jumped in my red knit and added some little leather details, my new belt from Danish Depecheand my cross body in a combination of leather and suede from Depeche as well – The items are so easy to wear and goes with everything.

Get the belt & bag at Depeche.com

In collaboration with Depeche

Tags : Depechewinter fashion