close
img_5961.jpg

I går var det V-day en tradition jeg har en blandet følelse med, jeg er ikke den vilde romantiker og selvom jeg elsker roser, røde og hvide, så er jeg ikke meget for at modtage store buketter, men blev nu alligevel overrasket i min frisørs salon, da jeg modtog disse langstilkede roser og en lille detalje som en oplevelse i Det Kongelig Teater på Gamle Scene for at se ballet, hele tre balletter, der spænder fra neoklassisk til top moderne.

Jeg fik vækket mine sanser for ballet tilbage i november 2016, hvor jeg spottede Benedicte Boier, som til dagligt danser på Det Kongelige Teaters Balletskole, Benedictvar blot 19 år gammel da jeg mødte hende, og i så ung en alder blev hun ansat som Korpsdanser på Det Kongelige Teater. En Korpsdanserne udgør størstedelen af kompagniet, og har ofte flere roller i den samme ballet, hvilket betyder en del flyvende kostumeskift og ofte mere tid på scenen end solister og solodansere, pretty cool! Siden har Ballet haft en speciel plads smukt inde i mig, og jeg nyder hvert bevægelse.

Sammen med min ledsager Alex nød vi en smuk aften med mange indtryk, det er bestemt ikke sidste gang jeg ser ballet og ville ønske flere i min omgangskreds havde samme interesse 🙂

Fur Coat Alex Petersen // Skirt Ole Yde // Knit Birger Christensen // Clutch Chloé // Overknee ZARA // Bracelet Hermès // Sunglasses Celinè //

* Yesterday was Valentine’s Day, a day many really adore, I’m little in between the tradition, not all in to it, but not hating it as well, I got some beautiful red roses and when for dinner and ballet at the evening.

The ballet Dans2Go gives you an opportunity to experience world-class ballet, this season’s program includes both the neo-classical and the very new.Im really a huge fan of ballet, it’s has a beautiful place in my soul, so relaxing, beautiful, romantic and historical.

Tags : fashionfur inspirationluxuryScandinavian fashionValentine's Day