close
img_5637.jpg

Congrats with the 10 years anniversary to one of my favorite leather brands Depeche. Den 30. januar kunne mine søde og super cool samarbejdspartnere fejre 10 fantastiske år, samt lancere deres jubilæum limited edition kollektion i fuld leopard, som understreger Depeches version fra begyndelse med fokus på kvalitet, design og lækre detaljer!

Statementet for kollektionen er “Dare to be genuine. Dare to be sexy” ~ og det kan jeg lide! De 11 styles fra kollektionen er udviklet i det blødeste ruskind, med guld trim for at udtrykke det eksklusive look, samt er alle styles i leopard print, som er totally back & in lige nu!

Under Copenhagen Fashion Week besøgte jeg Depeche på deres enorme og inspirerende stand med et team som er super energisk, og optur i min optik! Mange af jer så min Insta-story hvor jeg postede billeder med bl.a denne cross over taske i leopard, og denne frække sag joiner nu resten af min garderobe sammen med dette enkelt men smuk og klassisk bælte.

Jeg er fan, og her er mit bud på en hverdags-look i de Københavnske gader iført leopard og tern 🙂

Husk at kollektionen er limited, og derfor vil den pludselig være usolgt – tag et kig online og se, hvad Depeche ellers har fundet på af spændende items.

* On the occasion of Depeche can celebrate 10 year anniversary, they have designed a limited edition collection in suede leopard print- I really love it.

I have been working with Depeche for a while now, and must say that they are one of my favorite leather brands in Denmark, they always have that exclusive touch in everything they design and I think we make a perfect team together, hope you like my everyday look 🙂

In collaboration with Depeche

Tags : Danish designdepecheeuleopard Fashion