close
img_5337.jpg

Jeg har i dag sat et par items af min garderobe til salg på den nye App Zadaa, hvor du kan købe og sælge second hand mode fra over 100.000 garderober! Min garderobe er nu i blandt, og jeg sætter både high-fashion og low key brands til salg så alle kan være med.

App’en er nem og lige til, jeg har arbejdet med second hand konceptet i mange år, og er stor fan af både at købe og sælge – et koncept som aldrig går af mode – selv har jeg spottet flere items som er på min ønskeliste.

Den nye app har mange funktioner som jeg synes er ret coo, blandt andet har de “Zadaa Protection”, som sikre dig både som køber og sælgere, du kan tracke din pakke via DAO, så du altid har styr på hvor din pakke befinder sig, derudover så skal man udfylde sine str. Som sælger, og det fungere lidt som en match, hvor du matcher med andre sælgere eller købere, app’en anbefaler dig automatisk for items i samme str., som du har angivet.

Zadaa app’en tilbyder at shoppe både fra danske og finske garderober, under “discover” kan du blandt andet finde min garderobe – download app’en gratis og gå på optagelse i 100.000 garderober 🙂

I samarbejde med Zadaa

Tags : fashionsecond handSelling outzadaa app